Waar zijn de laatste vijf Wie is de Mol-kistjes?

WIDM 2020
Door: DitjesenDatjes
27-11-2019

Nog vijf nieuwsmedia hebben een kistje van Wie is de Mol? gekregen. In dat kistje zit een naam van een Bekende Nederlanders die meedoet aan het komende seizoen. Vijf van hen zijn gisteren al bekend gemaakt.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

China

De eerste naam die bekend werd is Claes Iversen. Niet bekend bij het grote publiek maar wel bij modeliefhebbers. Hij is namelijk mode-ontwerper. Die naam werd door LINDA Magazine bekend gemaakt. In hun pakket zaten ook een Chinese waaier en een video met beelden uit China, en dat kan maar één ding betekenen: dit jaar vindt het programma plaats in het Aziatische land!

In de middag werd bekend gemaakt door Omroep Max dat cabaretier Johan Goossens deelneemt en niet veel later werd op het AD bekend gemaakt dat actrice Jaike Belfor ook mee doet. Zij is voornamelijk bekend door haar rol in Celblok H.

Bekende namen

Hoewel de drie genoemde kandidaten niet zo bekend zijn, heeft de redactie van Wie is de Mol? wel een aantal grote namen weten te strikken. Zo doet presentatrice Miljuschka Witzenhausen mee en ook is zanger en acteur Buddy Vedder van de Partij.

Nog vijf pakketten moeten opengemaakt worden.
Molloten dachten dat onder meer Dione de Graaff, Leonie ter Braak en Nathan Rutjes zouden meedoen met het programma, gebaseerd op hun sociale media-activiteiten. Maar tot nu toe is hun naam nog niet opgedoken in een kistje.

Meer DenD