Waarom wordt André jr. niet beschermd tegen publiciteit?

hazes

De relatieproblemen tussen de 25-jarige zanger André Hazes en zijn oudere levenspartner Monique Westenberg zijn inmiddels genoegzaam bekend. De liefde tussen hen is nog niet over, maar het is duidelijk dat de jonge zanger (binnenkort weer in Ahoy) het even niet meer weet.

Hij holt van concerten naar nieuwe albums en (vermeende) vrienden. Dan is er ook nog een gezin. Het zijn sterke benen die de weelde van het stardom kunnen dragen. Alles wordt uitvergroot bij de familie Hazes. Of het nu de familieruzie is, de affaires die er wel of niet zijn en het daverende succes: want Nederland loopt weg met de enige echte erfgenaam van Hazes senior.

Maar waarom de ouders André en Monique niet hun zoontje in bescherming nemen tegen de publicitaire vloedgolf, is totaal niet duidelijk.

Het koddige jongetje komt via Instagram volledig in beeld via posts van de ouders en de vraag is of dat verstandig is. Vaststaat dat Hazes jr. zelf niet vraagt om de publiciteit en de belangstelling van de honderdduizenden volgers. Dat is uiteindelijk een besluit van beide ouders, die heen en weer worden geslingerd door hun gevoelens.

Ook de laatste post op Instgram van André hazes bevat een foto van zijn zoon. Leuk en grappig natuurlijk. Talloze volgers reageren ook, onder meer Danny de Munk. De foto wordt door buitenstaanders gebruikt in de berichtgeving over de wel of niet stukgelopen relatie tussen het stel. Het zal ongetwijfeld goed zijn bedoeld, daar twijfelt niemand aan, maar worden de consequenties hiervan wel door het stel overzien?

Het is duidelijk; dit is een besluit van de ouders.

Wellicht is de enige oplossing voor André en Monique om de draad weer op te pakken en junior in een beschermde omgeving op te voeden.

View this post on Instagram

Nu heeft ie jouw neus😂 @moniquenoell

A post shared by Andre Hazes (@andrehazes) on