Wangedrag Kaj van der Ree leidt tot thema-uitzending op 3FM

Door: DitjesDatjes
23-01-2020

NPO 3FM maakt een thema-uitzending naar aanleiding van het seksueel grensoverschrijdend gedrag van presentator Kaj van der Ree. De radiozender zendt die vrijdagavond uit op het voormalige tijdslot van Kaj, laat 3FM donderdag weten aan BuzzE.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

“Als publieke zender vinden we het belangrijk om een actueel thema als online seksueel grensoverschrijdend gedrag te bespreken met onze luisteraars. Daarom hebben we samen met BNNVARA besloten om op vrijdagavond 24 januari, tijdens het voormalige tijdslot van Kaj van der Ree, een 3FM Special te maken rondom dit thema”, aldus de zender. “Tijdens deze uitzending willen we een open gesprek voeren met deskundigen en luisteraars. De presentatie is in handen van Eva Koreman. Iedereen die vragen heeft of ervaringen wil delen over online seksualiteit, is welkom bij 3FM.”

Kaj raakte vorige week in opspraak nadat jonge vrouwen op social media hadden gezegd op minderjarige leeftijd seksueel getinte berichten van de presentator en YouTuber te hebben ontvangen. BNNVARA stopte per direct met het tv-programma Proefkonijnen, waarvan hij medepresentator was, en zijn radioshow Skaj Is The Limit. Het Rode Kruis zette Kaj maandag na jaren aan de kant als ambassadeur.

De vlogger bood zaterdag in een verklaring zijn excuses aan en gaf toe “domme fouten” te hebben gemaakt.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD