Wat deed Eva Jinek fout volgens boze Harry Vermeegen?

Door: Ditjes en Datjes
08-09-2019

Harry Vermeegen, vroeger bekend van zijn voetbalprogramma’s, ‘Spaan en Vermeegen’ en tegenwoordig YouTube-vlogger, haalt keihard uit naar talkshowhost Eva Jinek. Volgens Vermeegen, die zijn olijke commentaren levert vanuit zijn huis in het Spaanse Alicante, heeft Jinek afgelopen week kritiekloos Erland Galjaard geïnterviewd.

De woedende Vermeegen (,,Harry is boos op TV-land”) stelt dat Galjaard, die inmiddels van RTL naar Talpa is gegaan, zich destijds is gaan bemoeien met de inhoud van Late Night en uiteindelijk ook verantwoordelijk was voor het stopzetten van de show van Humberto Tan. Daarna heeft Galjaard Twan Huys aangesteld als zijn vervanger en dat eindigde in een dikke mislukking.

Vermeegen laat geen spaan heel van de aanpak van Jinek. ,,Zit ie dan daar te wauwelen en te kletsen. En die Jinek, die helemaal niets zegt en alleen maar zit te slijmen, ja weet je veel, misschien dat ook ik ook nog eens keertje gevraagd wordt door Talpa, dus ik hou lekker mijn mondje dicht.”

Volgens Vermeegen had Jinek Erland Galjaard journalistiek moeten roosteren. ,,Hé luister eens goed, mogen we teruggaan naar Humberto Tan. Daar ben jij je mee gaan bemoeien en dat heb je helemaal naar de knoppen geholpen.”

Vermeegen, vroeger bekend van zijn uitspraak ‘Vuilnisman, kan deze zak ook mee’, maakt zich boos: ,,Een grotere afgang hebben we in TV-land niet gezien. Allemaal op zijn conto. En Jinek, jij zegt er niets erover.”

Kijk hier naar de vlog van Harry Vermeegen:

Dit is de link naar het YouTube-kanaal van Vermeegen.

 

 

 

DenD promoties