Wat doet bekend Nederland met sinterklaas?

Sinterklaas
Door: Lies Jansen
05-12-2019

Het is zover, vijf december. Een magische en feestelijke dag voor jong en oud. Ook de BN’ers zijn volop bezig met voorbereidingen of hebben het al gevierd.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Mariska Bauer

Mariska Bauer (de vrouw van Nederlandse volkszanger Frans Bauer) is druk bezig met de surprise van haar kind. Met voor veel ouders een herkenbare tekst: ,,Je kind moet zelf een surprise maken, maar als moeder help je ze erbij en uiteindelijk sta je hem zelf af te maken.”

Fred van Leer

Stylist Fred van Leer (43) vierde twee dagen geleden sinterklaas met een ‘Roze Sint’ en enorme glimlach. De tekst: ,,Lachen is het beste medicijn.” doelde op de pijnlijke schouder, waar hij afgelopen week voor in het ziekenhuis heeft gelegen.

Montana Meiland

Oudste dochter van familie Meiland, Montana Meiland, deelde een sinterklaas kiekje voor haar winkel in Nederland. Tijdens een optocht van de goedheiligman door de hoofdstraat kon ze het niet laten even op de foto te gaan.

André Hazes Jr.

Op vier december werden de pakjes bij huize Hazes geopend. Een groot festijn met vele cadeaus en een heuse Sint en Piet. Een avond die volgens Monique Westenberg (41) een avond was om alles even: ,,te vergeten. Die gelukkige gezichtjes en snel kloppende hartjes betekenen de wereld.”

Naomi Collinda

Naomi Collinda (vriendin van reality ster ‘Michael van der Plas’) deelt een zeer persoonlijk sinterklaas kiekje. Het is namelijk de eerste foto die zij post, met haar nieuwe neus: ,,Deze foto roept zoveel meer emoties bij mij op. (…) Daarbij zie ik voor het eerst niet iets scheefs midden in mijn gezicht.”

Meer DenD