Wat gaf Sylvie Meis uit voor Chanel-schoentjes?

Sylvie Meis
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lola van Leeuwen

Wie er nog twijfelde of Sylvie Meis en haar ware Jacob Niclas Castello nog bij elkaar zouden zijn, die had even deze zomer aan het strand van Saint-Tropez een kijkje moeten nemen.

Alsof dat geen liefde is… In de Middellandse Zee, uiteraard gadegeslagen door fotografen die heel toevallig met telelenzen op het zandstrand stonden te posten, konden ze niet van elkaars lichamen afblijven.

Alle roddels over een mislukt huwelijk werden de bodem ingeslagen. Een jaar nadat de Nederlandse ster het jawoord gaf aan de kunstenaar met een geschat vermogen van €50 miljoen, waren ze nauwelijks meer in het openbaar samen gezien.

Spetterend bezoek

Het was een spetterend bezoek, waar onze Sylvie zich in alle rangen en standen liet vastleggen. Bovendien maakte ze in dit heerlijke ‘vissersdorpje’, volgepakt met miljonairs, ook haar allereerste vlog. 

Ook dat levert spectaculaire nieuwe weetjes op. Want het eerste wat Sylvie doet als ze wakker wordt is genieten van de zingende vogeltjes en van een cappuccino.

De dag ziet er overzichtelijk uit. Eerst naar de sportschool (‘ik haat fietsen. Dat is raar voor een Nederlandse…’), dan naar het strand en lunchen bij Club 55 (‘Ik kan niet wachten’), vervolgens shoppen en ’s avonds naar een feestje van een vriendin. Bij ‘55’ in Ramatuelle is Sylvie’s favoriete drankje een Le Piscine, een wijnglas rijkelijk gevuld champagne en met ijsblokjes.

Wat werd er geshopt?

Het shoppen blijkt nog het meest interessante onderdeel van haar vlog. De winkeliers in St.-Tropez stelden een draaiende camera overigens niet zo op prijs, maar Sylvie neemt de buit van die middag in de hotelkamer wel door.

Het shopfeestje begint met groene Nike-sneakers. Ook in het groen: een bijpassend tasje. Fietsbroekjes en een tasje van Celine in vintagestijl. Bij bymarie werden er maar liefst drie bikini’s gescoord; rood, zwart en in goud.

Verder: twee jurkjes (wit en blauw), een safari-style setje (jasje en een broek) bij Chanel. Een leuk kettinkje van hetzelfde merk en een paar zwart/rode schoentjes.

En daar gaat Meis, de ex van Rafael van der Vaart, toch heel even de ‘fout’ in met filmen want aan de zool van de Chanel-muiltjes zien we plotseling het prijsje: €790. 

(Lees meer Society-nieuws in het Society Journaal in de september-editie van DenD die morgen vrijdag verschijnt. Het grootste familieblad van Nederland is gratis bij alle supermarkten van Dirk van den Broek en de slijterijen van DirckIII verkrijgbaar.)

Tags

CHANELNIKESAINT TROPEZSYLVIE MEISVLOG

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck