Wat gebeurde er die nacht bij Sonja Bakker? ‘Ik ben er kapot van’

Sonja Bakker
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Eva Steins

De bom is flink gebarsten tussen Sonja Bakker en haar vriend Barry van Suijdam. Een ruzie tussen het stel liep zo erg uit de hand dat de politie moest ingrijpen. Sonja vertelt hoe het nu met haar gaat. ,,Ik heb rust nodig, heel veel rust.”

Wat er precies voorgevallen is op de nacht van 27 op 28 november is niet bekend. Wel is het duidelijk dat het vreselijk mis gegaan is. Buren werden opgeschrikt uit hun slaap toen er midden in de nacht verschillende politieauto’s voor Sonja’s villa stonden. Ook moest een kleine politiemacht ingrijpen. Een ingewijde vertelde aan Story dat het gruwelijk misgegaan is die avond.

,,Sonja stapte totaal overstuur uit en Barry vluchtte weg. (..) De politie is met Sonja mee naar binnen gegaan en daar zijn ze tot half drie in de nacht gebleven.”

Uiteten

De geruchten gaan dat Sonja en Barry die avond uiteten waren in hotel-restaurant Petit Nord in Hoorn. Gezien de huidige coronamaatregelen is een diner alleen mogelijk in combinatie met een hotelovernachting. Het zou dus de bedoeling zijn geweest dat Sonja en Barry daar ook een nacht zouden blijven slapen.

Naar verluidt is tegen het einde van de avond de boel flink geëscaleerd, waardoor Sonja en Barry met gierende banden naar huis gereden zijn. Onderweg zou de politie al ingeschakeld moeten zijn, aangezien deze het stel stond op te wachten bij hun woning.

Huilen

Of het Sonja zelf geweest is die de politie ingelicht heeft is onduidelijk. Wel weet een buurman te vertellen dat het echt foute boel was die avond. Aan Privé doet hij een boekje open.

,,Het was al laat en ik lag in bed toen ik opeens allemaal blauwe zwaailichten mijn slaapkamer in zag schijnen. Tot mijn verbazing zag ik dat agenten het huis van Sonja en Barry binnenliepen”, aldus een geschrokken buurman.

Hij vertelt dat het van kwaad tot erger ging. ,,Er leek veel paniek te zijn. Op straat hoorde ik veel geschreeuw en ik hoorde in het huis een vrouw huilen. Achteraf gezien bleek dat Sonja te zijn.”

Kinderen

Sonja vertelt flink geschrokken te zijn van het vreselijke incident, maar doet verder geen uitspraken over wat er is voorgevallen. ,,Ik mag er niet over praten”, zegt zij.

Wat er gebeurd is die avond weten we niet, maar het is overduidelijk dat Sonja flink de tijd nodig heeft om er bovenop te komen ,,De kinderen zijn erg belangrijk voor mij. Ik ben blij dat ik ze om mij heen heb. Ik heb rust nodig, veel rust.”

,,Ik heb de zorg voor mijn kinderen,” vertelt Sonja. ,,Zij zijn een enorme steun voor mij in deze bizarre tijd. Op 5 december heb ik met mijn zonen Tristan, Finn en Bram sinterklaasavond gevierd. Gelukkig heb ik ze om me heen. Verder ben ik toe aan rust. Ik hoop dat ik dat krijg. Ik moet nu aan mezelf denken”, sluit zij af.

LEES OOK:

Sonja Bakker, gelukkig in het spel, maar niet in de liefde…

Tags

BARRY VAN SUIJDAMHEFTIGPOLITIERUZIESONJA BAKKER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie