Wat ging er mis tussen Rachel Hazes en Mike?

Rachel Hazes
Door: Tanja Brouwer
02-06-2020

De relatie van Rachel Hazes is voorbij. Zij en Mike leken zo zeker te zijn dat ze voor elkaar gemaakt waren en woonden zelfs al samen, maar nu hebben ze toch een punt erachter gezet. Wat ging er mis?

Tekst gaat verder onder advertentie
   

‘Intense vrouw’

Het management van Rachel bevestigt aan RTL Boulevard dat ze weer single is. Het nieuws komt compleet onverwacht, want eerder vandaag en voorgaande weken zei ze nog zulke mooie dingen over Mike. ,,Het is een hele lieve man. Ik heb de allerliefst man die er bestaat”, zei ze onlangs nog. De grote vraag is nu dan ook: wat speelde er zich af in hun woning in Mijdrecht, waar ze pas net samenwonen?

Het is bekend dat Rachel nogal ‘veel’ kan zijn. Zo zei ex-schoondochter Bridget Maasland ,, Het is natuurlijk ook een heel eh… intense vrouw. Dus ik moest wel af en toe tegen haar zeggen: ‘Zo, nu is het even klaar. Nu luister je even naar mij'”. Wie weet werd Mike ook overvallen door de ‘intensiteit’ van Rachel. Of nu ze samenwoonden kwamen ze er misschien achter toch niet zo goed bij elkaar te passen.

Rachel liet vorige week weten dat ze het liefst weer terug verhuist naar Vinkeveen, waar ze jaren heeft gewoond met wijlen André Hazes. Nu het over is met Mike, ligt die optie weer helemaal open….

Meer DenD