Wat zei Sylvie tegen haar nieuwe vlam in Florence?

Door: Jos La Grande
19-09-2020

YES, YES, YES…

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Duitsland, Nederland, nee, de HELE wereld was in afwachting van de eerste huwelijksfoto’s van Sylvie Meis. Het showhuwelijk van het jaar moest het worden. En dat is het! In Florence trouwde onze Sylvie met de kunstenaar Niclas Castello.

Tegenvaller was vooral dat de ouders van Sylvie vanwege corona dit huwelijk moesten overslaan. Maar voor de rest was alles tot in de puntjes verzorgd, waarbij wordt gefluisterd dat de sponsors in de rij stonden om de kosten van het feestje van Sylvie (en van Niclas natuurlijk) financieel wat draaglijk te houden.

De presentatrice, razend populair, werd weggegeven door haar broer Daniël en zijn man. Ook voor Damián, de zoon die Sylvie heeft met Rafael van der Vaart, was er een rol in de trouwceremonie.

Als je een ster bent, en dat is Sylvie, zijn er uiteraard ook de paparazzi, die uit de bosjes moesten worden gejaagd. Maar eerlijk is eerlijk, Sylvie is Lady Smile. Tijdens de plechtigheid onder een prachtige bloemenboog en gestoken in een spectaculaire bruidsjurk, die het bovenbeen van Sylvie soms bloot liet, maakte ze alle verwachtingen waar.

Is dit dan het sluitstuk van het turbulente liefdesleven van Sylvie Meis? Het lijkt er wel op!

Sylvie Meis

Meer DenD