Waylon heeft Joëlle Witschge veel verdriet gedaan

4385

Joëlle Witschge en Waylon hebben tussen 2014 en 2017 met tussenpozen een relatie gehad. Helaas had Waylon geen goede invloed op de dochter van voetbal Richard Witschge.

Ambities

Op Viva.nl doet Joëlle haar verhaal. Zo zegt ze dat ze veel heeft opgegeven voor Waylon: “Hij heeft ooit een interview aan VIVA gegeven en daarin stond: Joëlle heeft geen ambities. Dat heeft me veel verdriet gedaan. Ik heb vanaf mijn vijftiende bijbaantjes gehad en altijd keihard gewerkt als model. Ik barst van de ambitie, maar die had ik een tijdje in de koelkast gezet omdat zijn carrière op dat moment dominanter was.

Nu maakt ze ook bekend dat de relatie met Waylon dus niet ‘echt’ gezond was. Want niet alleen zette ze haar carrière op een laag pitje voor hem, ook verloor ze zichzelf. “Door alles wat er gebeurde, werd ik de laatste jaren rustiger. De glans was er een beetje vanaf. Ik raakte mezelf een beetje kwijt.”

Huisman

Na Waylon kreeg ze een relatie met Sander Huisman, de neef van Henny Huisman. ” Ik dacht dat ik nu, na alle rock-’n-roll-mannetjes, in rustig vaarwater terecht was gekomen. Sander was nuchter, easy going. Maar vaak zijn dat blijkbaar de meest erge.”, zegt ze over hem. De mannen laat ze nu even voor wat ze zijn. In plaats van zich te focussen op een vriend, richt ze zich op zichzelf: “Ik focus me nu helemaal op sport. Ben keihard aan het trainen om m’n extra kilo’s kwijt te raken.”