Waylon reageert op bedrog: ‘Wat ik heb gedaan is onvergeeflijk’

Reactie Waylon op bedrog
Door: Charlotte Wijnen
17-06-2022

Waylon gaat diep door het stof nadat bekend is gemaakt dat hij zijn vriendin Bibi Breijman heeft bedrogen. De zanger laat op Instagram weten dat hij het ‘verkloot’ heeft bij zijn gezin. ,,Wat ik heb gedaan is onvergeeflijk”, schrijft hij emotioneel.

Juicechannel kwam gisteren met het schokkende nieuws naar buiten dat Bibi Breijman tijdens haar laatste zwangerschap is bedrogen door Waylon. Het bleef even stil aan de kant van de zanger, maar nu komt hij met een statement op Instagram.

‘Ik verwacht niet dat Bibi me zomaar vergeeft’

Waylon laat met een foto zien dat hij het volledig heeft ‘verkloot’ bij zijn gezin. ,,Ik kan nu niks zeggen waardoor dit lichter wordt voor Bibi”, begint hij zijn verhaal. ,,Wat ik heb gedaan is onvergeeflijk en ik verwacht dus ook niet dat Bibi me zomaar vergeeft.”

De zanger vertelt dat hij hulp gaat zoeken voor de ‘demonen’ in zijn hoofd. ,,Ik wil een betere vader zijn dan dat ik een vriend ben geweest. Ik hou het allermeeste van mijn gezin en juist dat heb ik verkloot.”

‘Zelfs dat heb ik haar afgenomen’

Bibi is net bevallen van zoontje Chester. Genieten van haar kindje zal door het overspel van Waylon ongetwijfeld moeilijker zijn. ,,Het enige wat Bibi nu verdiende is om in alle rust te kunnen genieten van haar kraamtijd, en zelfs dat heb ik haar afgenomen. Het spijt me Biebs.”

Meer DenD