Webshop Martien nu al geflopt? Kijkers schrikken van prijs sjaals

Marten verkoopt te dure sjaals
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

In Chateau Meiland was te zien dat Martien Meiland een begin maakte aan zijn sjaalbusiness. Maar of het ook een succes gaat worden, moet nog blijken. Kijkers schrikken namelijk enorm van de hoge prijs van de sjaals…

Martien is een eigen sjaal webshop begonnen. In de aflevering van gisteren zagen we dat hij een lading sjaals binnen kreeg die hij meteen uitstalde in de woonwinkel van dochter Montana. Een deel van de collectie wordt namelijk ook in haar winkel verkocht.

‘139 euro voor een sjaal van 5 euro’

Al snel komt er een klant binnen die onder de indruk is van de sjaals van Martien. Haar oog valt op het prijskaartje van 15 euro, maar die prijs geldt niet voor de sjaals van Martien. Hij legt uit dat zijn sjaals tussen de 50 en 140 euro liggen. De klant haakt meteen af en besluit toch de goedkope sjaal van 15 euro te kopen.

Ook kijkers zijn verbaasd na het horen van de prijs. ,,Ik zou nooit zoveel geld neer leggen voor een sjaal”, twittert een kijker. ,,139 euro voor een sjaal die voor 5 euro is gemaakt of zo”, aldus een verbaasde kijker.

Montana heeft natuurlijk ook haar eigen sjaals in de winkel liggen, waar de klant in de aflevering voor koos. Kijkers denken dat de sjaals van Montana meer verkocht gaan worden dan die van Martien. ,,Denk dat die dure sjaals van Martien, niet verkocht gaan worden… En die van Montana wel.”

Tags

CHATEAU MEILANDMARTIEN MEILANDMEILANDMEILANDJES

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck