Weer koek en ei tussen André Hazes en Monique?

Door: Ditjes en Datjes
03-04-2021

Ook al leek het alsof André Hazes (27) en Monique Westenberg (43) woest op elkaar waren na hun relatiebreuk, lijkt het nu alweer wat beter te gaan tussen de twee. Zal de strijdbijl begraven zijn?

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Terwijl Dré een boekje open deed over zijn privéleven in de media, gaf Mo haar ongezouten mening over haar ex in haar column. De oorlog leek in volle gang te zijn. Totdat de fans ontdekken dat de zanger een reactie heeft achtergelaten onder een Instagram-foto van Monique.

‘BAAS!’

Vol trots plaatst Dré ,,Baas!” onder de avontuurlijke foto’s van Mo, waar is te zien dat ze op de roofvogelboerderij was met zoon André Jr. Moeder en zoon houden beide een vogel vast met een handschoen om. ,,Wat hebben wij een baas op de wereld gezet!” schrijft de vader van Dré Jr. in een andere comment.

Nieuwe liefde

Vier maanden na hun verloving zet de zanger toch een punt achter hun relatie. Ook hintte Hazes destijds al op mogelijk een nieuwe liefde namelijk, Sarah van Soelen. Of er inmiddels al meer dan een vriendschap is tussen die twee is nog niet bekend.

Ideale schoondochter

Groen licht hebben ze al van moeder Rachel Hazes. Zij ziet Sarah wel zitten als ideale schoondochter, vertelde ze vrijdagavond bij Shownieuws. „Ik heb haar en haar familie onlangs ontmoet. Ik vind haar helemaal leuk”, zei Rachel.

Meer DenD