Werknemers over Peter Gillis: ‘Bang voor hem’

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lola van Leeuwen

Peter Gillis ligt de afgelopen tijd behoorlijk onder vuur. Nu doen zijn werknemers er een schepje bovenop door een boekje open te doen over de Massa is Kassa-ster. AD interviewt de werknemers die allemaal anoniem willen blijven…

Peter Gillis, eigenaar van verschillende vakantieparken, zou misbruik maken van vergunningen voor criminele doeleinden, vertellen werknemers anoniem aan het AD. Er zou zelfs een onderzoek lopen naar Gillis.

Angst

,,We hebben een stuk of dertig mensen gesproken en we merkten toch ook dat mensen heel terughoudend waren”, vertelt AD journalist Chiel Timmermans aan Shownieuws. ,,Dat had mede te maken met dat zij een bepaalde angst voelen richting Peter.”

De tv-icoon zou opmerkingen maken die als intimiderend worden ervaren door de werknemers. ,,Dat had dan te maken met kleine opmerkingen als: als hem iets geflikt werd, dat hij dan zei: ‘Daar heb ik wel mijn mannetjes voor.'”

Ontkennen

Zelf ontkent Gillis alles aan Shownieuws. ,,Ik ben geen crimineel, ik ben een hardwerkende man. (…) Nou, mannetjes rondlopen?! Zoals je ziet jongen, zal ik altijd alleen zijn. Als jij mensen om mij heen ziet ben je een knap iemand. Ik ben mans zat zelf”, aldus Gillis.

Tags

MASSA IS KASSAPETER GILLIS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie