Werknemers Super Trash doen schokkend boekje open over Olcay

Door: Tanja Brouwer
03-05-2019

Olcay Gylsen zou zijn weggestuurd uit haar eigen bedrijfspand. Dat meldt RTL Z die een reconstructie maakt van het faillissement van haar bedrijf Supertrash. Ex-werknemers vertellen over hoe Olcay is als baas, en helaas komt ze daar niet goed vanaf.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Facturen

Mensen kregen totaal geen geld of ruimte om hun werk te doen, laat staan dat ze de juiste informatie kregen. Ze schold, tierde en schoffeerde het hele managementteam. Want niemand deugde, volgens haar”, zegt een voormalig werknemer van het modemerk aan RTL Z. Olcay maakte het nog bonter, want later heeft ze een paar opmerkelijke facturen ingediend, zoals de rekening van de reparatie van haar privé-auto. Ook zou ze 90.000 euro willen kwijtschelden aan een bedrijf van een vriendin. Dat was de reden voor interim-directeur Charles Paape op Olcay de toeging tot haar eigen pand te ontzeggen.

Boek

Begin maart 2018 kreeg Olcay te horen dat haar bedrijf failliet was. Toch presenteerde zij op 15 maart 2018 haar boek ‘SuperOlcay’ lachend voor de televisie. Verschrikkelijk, vonden veel werknemers. Want terwijl Olcay de schone schijn ophield, zaten zij huilend op kantoor. Twee dagen later, op 20 maart, werd het faillissement bekend. Olcay beweerde die dag met droge ogen dat ze die ochtend was verrast door het nieuws.

Een jaar later blijkt SuperTrash nog een schuld te hebben van 13 miljoen euro, maar het lijkt alsof Olcay daar niet mee zit. Zij ziet de wereld momenteel door een roze bril door Ruud de Wild. Met hem is ze onlangs op romantische vakantie geweest naar Rome. Net zoals in de liefde is Olcay nu ook succesvol in de televisiewereld. Vandaag werd bekend dat ze een contract bij Talpa heeft getekend.

Meer DenD