Wie trok de aandacht bij The Voice Of Holland?

TVOH
Door: Lies Jansen
08-02-2020

Afgelopen vrijdagavond was het zover. De langverwachte liveshow van het RTL-programma The Voice Of Holland. De eerste liveshow, waarbij Anouk en Lil’ Kleine na het ‘incident’ weer samen te zien waren. Toch was het vooral Martijn Krabbé die de kijkers hun aandacht wist te trekken.

‘Allemaal in dezelfde ruimte’

Direct na het optreden van songfestivalwinnaar Duncan Laurence begon presentator Martijn Krabbé over de ‘wilde speculaties’ in de media. Hiermee bedoelde Krabbé de ruzie tussen juryleden Anouk en Lil’ Kleine. De presentator liet met een lach weten dat alle vier de juryleden aanwezig zijn: ,,En allemaal in dezelfde ruimte.”

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Ali B durfde ‘de’ grap te maken

Het was jurylid Ali B die een grap durfde te maken over de ruzie. Na een optreden waar Anouk enorm enthousiast over was, gaf ze aan: ,,Naar huis te willen om haar kinderen en man te knuffelen.” Waarna Ali de grap maakte: ,,Je mag mij knuffelen.” Direct wees Anouk dit af. Als reactie daarop grapte Ali de scène van de ruzie tussen Anouk en Lil’ Kleine na. Hierin schreeuwde hij dingen tegen Anouk, die Lil’ Kleine achter de schermen tegen Anouk zou hebben geschreeuwd.

Martijn Krabbé

Toch was dit niet waar de meeste kijkers zich mee bezighielden. Het was vooral de ‘opmerkelijke’ kleur van het gezicht van de presentator Martijn Krabbé. Het gezicht was nogal ‘oranje’ uitgeslagen.De liveshows zijn nu dus van start gegaan. Hoewel het de ‘minst scorende’-liveshow tot nu toe was, wist het programma toch 1,7 miljoen kijkers voor de buis te lokken. Chantal Janzen laat op haar Instagram weten enorm blij te zijn met alle leuke en positieve reacties op haar presentatiewerk.

Meer DenD