Wilde poolparty’s Memphis Depay verboden: ‘Klachten bewoners’

Bewoners klagen over Memphis Depay
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Memphis Depay had na de wedstrijd zin in een feestje en heeft meerdere dames laten overvliegen om met hem mee te feesten. Bewoners van het gebouw waar hij woont zouden er wat minder blij mee zijn geweest…

Eén van de dames die Memphis uitnodigde voor zijn feest, heeft in een filmpje op Instagram over het feestje vertelt. Zo zegt ze dat ze haar telefoon moest inleveren maar wel een fantastische avond heeft gehad. ,,Avondje uit in Nederland, morgen gaan we terug naar London. Super snel maar leuke ervaring”, vertelt de dame in het filmpje.

Telefoon inleveren

Volgens Juicechannel moeten de dames altijd hun telefoon inleveren als ze het feest betreden. ,,Dit is om te voorkomen dat er dingen naar buiten komen die niet voor iedereen bestemd zijn”, meldt het kanaal op Instagram.

Geen poolparty’s meer

Niet iedereen zou blij zijn met de feestjes van Memphis. Sterker nog: het zou zomaar het laatste feestje kunnen zijn dat hij in het gebouw waar hij woont mag geven. ,,Memphis mag in ieder geval geen gebruik meer maken van het zwembad”, laat een bron in gesprek met Juicechannel weten. ,,Omdat alle bewoners klaagden hoe hij het had achtergelaten. Hij maakt er blijkbaar altijd een zooi van als hij er gebruik van maakt.”

Tags

JUICEMEMPHIS DEPAY

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck