‘William en Harry geven apart een speech bij herdenking Diana’

Door: DitjesDatjes
09-05-2021

Bij de herdenking van prinses Diana in juli zullen prins William en zijn broer Harry ieder een aparte speech geven als eerbetoon aan hun moeder. Dat beweert althans een ingewijde in de Britse tabloid The Sun.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

“De broers zullen fysiek samen zijn bij de ceremonie, maar willen ieder hun eigen speech geven”, aldus de bron. “Je zou misschien denken dat ze een gezamenlijk statement en een speech wilden afgeven, maar dat is niet het geval. Ze hebben allebei aangedrongen op een eigen rede.”

De beslissing heeft ertoe geleid dat er opnieuw geruchten de kop opstaken dat William en Harry niet goed door een deur kunnen. Sinds de hertog van Sussex met zijn vrouw Meghan naar Amerika is verhuisd, werd al veel vaker gespeculeerd over een verslechterde relatie tussen hem en William.

Op 1 juli zou prinses Diana zestig jaar worden, maar op 31 augustus 1997 kwam ze om het leven bij een auto-ongeluk in Parijs. Ter ere van wat een bijzondere mijlpaal had moeten zijn, wordt op 1 juli aanstaande in de tuin van Kensington Palace, waar William en Catherine wonen, een standbeeld van de moeder van William en Harry onthuld.

 

BUZZR

 

 

Meer DenD