Winkelcentrum is overlast Djarno Hofland zat

Winkelcentrum is overlast Djarno en André zat
Door: Charlotte Wijnen
29-11-2022

Djarno Hofland, de neef van André Hazes, zou de laatste tijd wel heel vaak in een winkelcentrum in Amsterdam rondhangen. Winkelende mensen en personeel zouden zich de afgelopen tijd flink hebben gestoord aan Djarno en zijn vrienden.

Djarno is de afgelopen tijd vaak op het Gelderlandplein te vinden, een winkelcentrum in Amsterdam-Zuid. En daar zijn veel mensen niet blij mee. Sterker nog: Djarno zou voor enige overlast zorgen waardoor hij zich de woede van een aantal mensen op de hals heeft gehaald…

Overlast

Juicekanaal Realityfbi krijgt een aantal berichten van mensen die Djarno voortdurend tegen het lijf lopen in het winkelcentrum. ,,WEER op het Gelderlandplein. Ik eis een gebiedsverbod!”, zo schrijft iemand in gesprek het kanaal, die ook een foto als bewijs stuurt.

Een medewerker van één van de winkels vindt vooral dat Djarno een hoop aandacht probeert te trekken. ,,Leuke mensen hoor, maar hoef ze niet elke lunchpauze koopavond daar te zien. Plus ze waren elkaar allemaal aan het filmen”, schrijft de medewerker.

Meer DenD