Woede om rijgedrag Mark Gillis: ‘Rijdt bijna een fietser dood’

Mark Gillis rijdt bijna fietser dood
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Er is een bizarre video van Mark Gillis op social media verschenen. Hij zit achter het stuur van een Porsche en besluit het gaspedaal in te drukken terwijl hij in een woonwijk rijdt. Voor de fietser die van rechts komt kan hij nog maar nét remmen…

Dat de familie Gillis dure auto’s voor de deur heeft staan is inmiddels bekend. Net als zijn vader houdt ook Mark van snelle auto’s, maar wanneer hij een rondje gaat rijden in een Porsche blijkt hij niet helemaal de verkeersregels te kennen.

‘Rijbewijs innemen’

,,Dat is wel even wat anders dan een golfkar, of niet Mark”, horen we Peter Gillis nog zeggen, die naast zijn zoon in de auto zit. Vervolgens geeft Mark, terwijl hij in een woonwijk rijdt, vól gas. Voor een fietser die van rechts komt kan hij nog maar net op tijd remmen. Mensen reageren woedend op de beelden. ,,Hij rijdt bijna die fietser dood!”, reageert iemand. En een ander: ,,Schitterende auto, maar dat is nog geen reden om binnen de bebouwde kom zo fel op te treden. Hoop dat ze deze malloot zijn rijbewijs hebben ingenomen.”

Tags

Mark Gillispeter gillisVideozien

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie