Wordt dit het nieuwe jurylid van The Voice?

TVOH
Door: Lies Jansen
01-02-2020

Met 1,6 miljoen kijkers was The Voice Of Holland weer behoorlijk trending op Twitter. Omdat het om een speciaal seizoen gaat vond er gisteren weer een jurysamenstelling-switch plaats. Met deze aflevering een gastjurylid die menig kijker zeer enthousiast wist te maken.

Vorige aflevering was te zien hoe Anouk en Ali B, werden ‘vervangen’ door Marco Borsato en Sanne Hans. Volgens RTL is deze verandering wegens het 10-jarig jubileum, maar een aantal kijkers hadden hier hun twijfels over. Op Twitter werd veel gespeculeerd over de reden van de veranderende jurysamenstelling. Met name de ruzie tussen Kleine en Anouk werd als mogelijke reden gezien.

‘Wordt dit de nieuwe jurysamenstelling?’

Dit keer was het aan Ronnie Flex en Angela Groothuizen om plaats te nemen op de ‘rode’ stoel. De jurysamenstelling zag er als volgt uit: Ronnie Flex, Angela, Anouk en Ali B. Voor veel kijkers was Ronnie op de stoel van Kleine een ‘verademing’. Een hoop berichten over de wens dat Ronnie in het nieuwe seizoen Kleine dan ‘echt’ zal vervangen, waren op Twitter het gevolg.

Meer DenD