Wordt Lil’ Kleine ingezet om The Voice te redden?

Lil Kleine
Door: Eva Steins
13-04-2021

The voice of Holland zou baat hebben bij de terugkeer van rapper Lil’ Kleine. Althans, dat beweert entertainmentdeskundige Rob Goossens. Volgens hem was het afgelopen seizoen zó saai, dat hij terugverlangde naar alle drama rondom de rapper…

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Rapper Lil’ Kleine zat vorig seizoenen op de bekende rode stoel van The Voice, en dat ging niet altijd even soepel. De rapper raakte verwikkeld in een flinke ruzie met coach Anouk. Het zou zelfs zo geëscaleerd zijn dat er achter de schermen vreselijk gescholden werd. Ook was er sprake van een paar klappen die gevallen zouden zijn…

Saai

In de Telegraaf podcast bekent Goossens dat hij de drama rondom Jorik Scholten heeft gemist het afgelopen seizoen. ,, . “Dit seizoen ging je bijna terugverlangen naar Lil’ Kleine, omdat er bij de kandidaten niet heel veel sprankelends zat. Eigenlijk was Jasper de redder van dit seizoen The Voice. Hij heeft er uiteindelijk voor gezorgd dat er toch nog iets gebeurde.”

Pauze

Volgens filmjournalist Marco Weijers is het programma toe aan een drastische verandering. Wat hem betreft kan er best een pauze worden ingelast. ,,Ik moet eerlijk gezegd bekennen dat ik ben afhaakt. Ik heb jarenlang wel The Voice gekeken en ik heb het gewoon wel gezien en gehoord. Een jaartje zonder of misschien twee jaartjes zonder: het zou me helemaal niet kunnen bommen.”

Ook Rob vindt dit geen slecht idee. ,,Ik denk dat heel veel mensen een beetje het gevoel hebben van: we hebben al elf seizoenen lang zitten hopen dat in The Voice de nieuwe Michael Bublé zou opstaan, maar als je maar wacht en wacht en het komt niet, dan is er een moment dat je denkt: ik sla één of twee seizoenen over en als er echt een heel grote opstaat, dan hoor ik het wel.”

Meer DenD