Yolanthe actief bij mysterieuze kerk

Yolanthe Cabau
Door: DitjesenDatjes
28-10-2019

Yolanthe Cabau van Kasbergen is een gelovig mens. Zij is als kind gedoopt, liet in het programma The Story of my Life weten elke avond te bidden en is door haar geloof niet bang voor de dood. Toch deelde ze nooit veel met haar volgers op sociale media over haar geloof in God, tot nu.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Geloof

,,Wij bidden omdat we dankbaar zijn. En we bidden voor andere mensen. Dat doen we sinds we getrouwd zijn elke avond. Dat is iets van ons.”, zei Yolanthe in het programma The Story of my Life. Maar tijdens haar huwelijk deelde de actrice nooit meer informatie dan dat. Nu ze geen relatie meer heeft met Wesley lijkt ze openhartiger over haar geloof, want ze deelt meer en meer op haar Instagrampagina.

Vorige week liet Yolanthe al in een post op Instagram Stories zien dat ze erg betrokken is bij de kerk, en ook gisteren was ze daar aanwezig want ze post opnieuw een foto. Het zou om de Yad with kabod Soul Church gaan. Er is maar weinig informatie over die kerk. Zo heeft het geen aparte website en is het onduidelijk waar ze precies in geloven.

Amerika

Sinds ongeveer twee maanden woont Yolanthe met haar zoontje Xess Xava in Los Angeles. Het was altijd haar droom om naar Amerika te gaan, want ze wil het liefst internationaal doorbreken als actrice. Samen met Wesley zouden ze hebben afgesproken om naar Amerika te gaan als hij zou stoppen met voetballen. Maar nu de twee uit elkaar zijn is Yolanthe haar dromen gaan volgen zonder hem.

Meer DenD