Yolanthe Cabau openhartig over boek Wesley

Yolanthe Cabau
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lies Jansen

In zijn boek doet Wesley Sneijder de één na de andere onthulling. Hij maakt duidelijk dat hij fouten heeft gemaakt in zijn huwelijk met Yolanthe. Toch hoopt hij nog altijd op een verzoening. Maar Yolanthe zegt in weekblad Privé: ,,Er was niet meer genoeg om voor te strijden.”

‘Pijn en ongeloof in haar ogen’

In het boek zegt Wesley dat hij de bloemetjes flink buiten heeft gezet toen hij in Qatar woonde. Yolanthe werkte toentertijd in Nederland en hoorde soms wilde verhalen over haar echtgenoot. Maar ze koos ervoor om Wesley te geloven. Totdat hij uiteindelijk alles opbiechtte. Eerder vertelde Wesley in weekblad Privé over Yolanthe’s reactie: Pijn in haar ogen. ,,Praat met me. (…) Wat mis je, Wes, waar schort het aan?”, zo zou Yolanthe hebben gezegd.

‘Lastig om over te praten’

Over de relatiebreuk zegt Yolanthe nu: ,,Er zijn dingen die je niet met het publiek deelt. Daar hoop je samen dan nog uit te komen. Maar op een gegeven moment was er te veel verdriet. Er was niet meer genoeg om voor te strijden. Ik vind het lastig om erover te praten. (…) Het is zwaar, want ik ben een emotioneel persoon. Soms kan ik de hele wereld aan, maar er zijn ook dagen dat het moeilijk is.”

Boek niet gelezen: ‘nog te moeilijk’

Yolanthe heeft in het boek geen inspraak gehad. Zij kreeg het boek pas op het laatste moment overhandigd. Ze vertelt het boek ook nog niet te hebben gelezen: ,,Ik vind dat nog te moeilijk. Wes heeft me wel het een en ander verteld. (…) Dit boek wilde hij heel graag, het is zijn verhaal en ik ben blij voor hem. Ik zal altijd van Wes houden.”

Geloof in liefde

,,Ik zal altijd in de liefde blijven geloven. Natuurlijk ben ik verdrietig over hoe de dingen zijn gelopen en had ik het anders voor me gezien”, aldus Yolanthe. ,,Ik ben een gelukkig mens, maar ik heb ook mindere dagen of momenten waarin ik verdrietig ben of dingen liever anders had gezien. Ik heb een lange, moeilijke periode achter de rug en ik ben er nog niet helemaal, maar ik doe mijn best.”

Tags

CABAUSNEIJDERWESLEYWESLEY SNEIJDERYOLANTHEYOLANTHE CABAUYOLANTHE CABAU SNEIJDERYOLANTHE SNEIJDERYOLANTHE SNEIJDER-CABAU

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck