Yolanthe en Wesley reageren op geruchten huwelijksproblemen

Door: Tanja Brouwer
16-05-2018

Yolanthe Sneijder-Cabau en haar man Wesley Sneijder zijn nog steeds gelukkig samen. Dat beweren ze tenminste. Vorig week schreef Story dat de twee elkaar bijna niet meer zagen. Zowel Wesley als Yolanthe zouden hun eigen carrière belangrijker vinden dan het gezinsleven.

Tekst gaat verder onder advertentie

Druk

,,We zijn gewoon druk”, zegt Welsey. ,,Ik hier, Yolanthe in Amerika. We hebben elke dag contact via Facetime.” Volgens de voetballer is er dan ook absoluut geen sprake van een huwelijksprobleem. Ook het feit dat Yolanthe op Instagram haar naam heeft veranderd van Yolanthe Sneijder-Cabau in Yolanthe Cabau, en dus de achternaam van Wesley heeft verwijderd, vindt hij niet opvallend. ,,Haar naam heeft ze al een tijd geleden gewijzigd.”

Liefde

Als we de Instagrampagina’s van de beroemdheden moeten geloven, zien ze elkaar maar nauwelijks. Wesley post bijna alleen maar foto’s van voetbalgerelateerde zaken, en Yolanthe deelt vooral veel kiekjes van zichzelf en van zoontje Xess Xava.
Daar komt nog bij dat Yolanthe onlangs innig is gezien met Maurice Mobetie, de ex-vriend van Sylvie Meis. Toch maakt Wesley zich allerminst zorgen. Hij denkt dat het feit dat ze elkaar maar weinig zien bijdraagt aan hun liefde. ,,Dat je dingen pas op waarde kunt schatten als ze weg zijn. Dat maakt het elkaar zien ook weer spannend en fijn. Ik vind dat daar echt wel voordelen aanzitten hoor!”, zei hij tegen het tijdschrift Helden.

Misschien heeft Wesley inderdaad gelijk en is de liefde tussen hem en zijn vrouw sterker dan ooit. Maar denkt Yolanthe daar ook zo over?

Meer DenD