Youp komt na oudjaar met nieuwe voorstelling

Door: DitjesDatjes
28-11-2017

AMSTERDAM – Youp van ’t Hek komt na zijn oudejaarsconference met een nieuw cabaretprogramma. Dat zegt hij dinsdagavond in het tv-programma Volle Zalen. ‘’Mijn cardioloog heeft me genezen verklaard, ik voel me als herboren en heb weer veel lol in optreden” vertelt de cabaretier tegen presentator Cornald Maas.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Youp verheugt zich op een nieuwe tournee langs de theaters. “Als vanouds met z’n allen in het busje en de vrachtwagen, op naar Carré en het land door,” blikt Youp alvast vooruit op het nieuwe jaar.

Youp van ’t Hek is nu druk met de try-outs voor z’n negende ‘oudejaars’. Deze draagt de titel Een vloek en een zucht. De voorbereiding verliep niet geheel vlekkeloos, vertelt hij in de uitzending (NPO2, 21.15 uur). Kort voor de eerste try-out liet de cabaretier per ongeluk een kop thee over z’n laptop vallen, waardoor hij alle teksten opnieuw moest schrijven.

Een tiende oudejaarsconference sluit Youp van ‘t Hek in de toekomst niet uit. “Als het dan toch je vak is, moet je die misschien ook nog maar een keer maken. Maar eerst deze, die moet goed zijn.”

 

BuzzE

 

 

Meer DenD