Yvonne Coldeweijer komt met ‘juice-parel’ over Robert Doornbos en vrouw Chantal Bles

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Nikola van Krieken

Roddelvlogger Yvonne Coldeweijer heeft naar eigen zeggen ‘het hele weekend getypt’ over de verhalen die de ronde doen over voormalig autocoureur Robert Doornbos en zijn vrouw Chantal Bles. Het stel zou volgens haar en haar ‘spionnen’ aan de lopende band vreemdgaan.

“Sinds het begin van mijn juice-carrière krijg ik geregeld berichten binnen over Robert”, begint Yvonne haar negen-Instagram-Stories-lange verhaal. “Nadat dit stel recentelijk is getrouwd en hun Instagram dag in dag uit in het teken staat van hun fantastische relatie, bleef mijn inbox volstromen met juice over Robert en Chantal. Niet alleen de asociale manier waarop ze omgaan met mensen die dichtbij hen staan, maar met name het cheatgedrag van dhr. Doornbos steekt er met kop en schouders bovenuit.”

Rooftocht

Er volgen een aantal verhalen over het vermeende vreemdgaan van Robert. “Algemeen bekend in Amsterdam Zuid is dat Robert een tijdje heeft lopen kloten met een vijftien jaar oudere dame. (…) Volgens de spion van wie ik dit verhaal heb vernomen, heb je mannen in Zuid die vreemdgaan, maar Robert spant volgens hem de kroon. Die gaat volgens de spion gewoon op ‘rooftocht'”, schrijft ze.

‘Toppertje hè, die Robert’

Ook tijdens corona heeft Robert volgens Yvonne zijn handjes niet thuis gehouden. Ze schrijft dat hij toen met een dame heeft afgesproken in het Fletcher hotel in Enschede. “In die tijd moesten alle gasten eten op de kamers eten, maar voor Robert werd uiteraard een uitzondering gemaakt (zou niet weten waarom, maar goed). Robert nam het ervan en zoop zich helemaal klem. Hij had dus een date meegenomen, waar hij tijdens het eten aan een stuk door aan liep te friemelen. Op een gegeven moment werd het zelfs zo onbeschoft, dat hij openlijk met zijn hand onder de rok van de meid zijn ding deed, terwijl het personeel van het restaurant kon meegenieten. (…) Toppertje hè, die Robert”, zegt Coldeweijer sarcastisch.

Er volgen in de Instagram Stories van de roddelvogger nog een aantal beschuldigingen aan het adres van Robert. Zo zou hij ook vreemd zijn gegaan op zijn voormalige werk waar hij directeur van PON Lucury Cars Rotterdam was, en zou hij heel recentelijk nog een vrouw openlijk mee uiteten hebben genomen. “Nou dan heb je echt schijt aan je vrouw”, stelt Coldeweijer.

Juice-parel

Ook meldt Yvonne dat Doornbos vorig jaar vreemd zou zijn gegaan met niemand minder dan Sarah van Soelen. “Deze juice-parel heb ik voor het laatst bewaard”, zegt ze. Na een hele avond ‘geheimzinnig veel’ praten op een bankje liepen Robert en Sarah volgens de spionnen van Yvonne daarna samen de parkeergarage in. “Tja… Met alle kennis die we nu hebben over Robert en weten dat Sarasoel (lees: Sarah van Soelen) niet vies is van een bezette man… Hij zal haar vast niet alleen even thuis hebben afgezet”, speculeert Coldeweijer.

Niet alleen Robert, maar ook Chantal zou zijn vreemdgegaan tijdens hun twaalf jaar lange relatie. “Zou Chantal dit allemaal weten? Wellicht niet tot in de details, maar vermoedens heeft ze zeker. Ik heb gehoord dat Chantal zelf ook niet zo’n lieverdje is en als Robert in Monaco zit, ze zelf ook wel eens de bloemetjes buiten zet”, schrijft ze.

Tags

CHANTAL BLESROBERT DOORNBOSVREEMDGAAN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie