Yvonne krijgt advocaat Glennis op haar dak en plaatst rectificatie

Yvonne moet terug krabbelen
Door: Charlotte Wijnen
27-07-2022

Yvonne Coldeweijer dacht maandag een ‘scoop’ te hebben en deelde een video op haar juicekanaal van een jongen die opgepakt werd in de straat van Glennis Grace. De roddelkoningin meldde dat het om de zoon van de zangeres ging, iets wat achteraf niet waar bleek te zijn. Glennis zette er meteen een advocaat op.

Coldeweijer deelde maandag een video waarin te zien was dat een jongen werd opgepakt door de politie in de straat van Glennis Grace. Coldeweijer meldde dat het om de zoon van de zangeres ging.

Glennis woedend over nepnieuws

Al snel verwijderde ze de beelden, maar het kwaad was al geschied. Glennis kwam, net als bij het geweldsincident afgelopen februari, als een leeuwin op voor haar zoon.

,,Ik ben woedend over dit nepnieuws en deze stemmingmakerij en het laatste woord is hier nog niet over gezegd tegen Yvonne, maar ik laat dit aan mijn advocaten”, schreef Glennis woedend op Instagram.

Yvonne plaatst rectificatie

En aan die belofte lijkt de zangeres zich te houden. Yvonne heeft inmiddels het bericht gerectificeerd.

,,Op 25 juli heb ik in een story op dit Instagram account (Life of Yvonne) een video geplaatst van een persoon die kennelijk door de politie werd aangehouden en ik heb daarbij zonder verificatie gesuggereerd dat dit de zoon van Glennis Grace was. Dit bericht is onjuist en misleidend. De persoon in de video betreft iemand anders”, aldus Coldeweijer.

Meer DenD