Zangkunsten Robin Martens krijgen bakken kritiek

Door: Tanja Brouwer
15-04-2020

Nu Robin Martens niet meer in GTST te zien is, moet ze een ander manier vinden om geld te verdienen en een beetje in de spotlights te blijven staan. Daarom besloot ze om te gaan zingen. Helaas denken veel mensen dat dat niet echt een goed idee…

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Veel autotune?

Op haar Instagram plaatst Robin alvast een voorproefje van wat iedereen binnenkort kan verwachten. Samen met haar nieuwe liefde Benjamin brengt ze het nummer ‘Zonder jou’ aan het eind van deze week uit. Benjamin rapt en Robin zingt. Een prima combinatie, maar niet volgens een aantal volgers. ,,Niet doen Robin, je bent goed in veel dingen maar zingen hoort daar niet bij. Niet dat je vals of slecht zingt maar niet goed genoeg”, ,,Nee doe maar niet” en,, Klinkt voor geen meter. Kan niet zingen”, luiden de onaardige reacties. Ook vinden een paar mensen dat er veel te veel autotune is gebruikt.

Robin is nog niet lang geleden begonnen met zingen. Ze zong weleens in GTST, maar niet hele nummertjes. Pas in het programma It Take Two liet ze zien wat ze kon, maar ook toen waren heel veel mensen niet onder de indruk. Al in de derde aflevering werd ze naar huis gestuurd. Hopelijk valt dit nummer, ondanks de paar kritieken, wel in de smaak.

Meer DenD