Zéér spannend moment tijdens uitzending ‘Beau’

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Kees van der Made

Het was voor Beau van Erven Dorens gisteravond even spannend toen hij gisteravond LuckTV moest aankondigen. Tim Hofman, onderwerp van het item, zat bij hem aan tafel…

Gisteravond was Tim Hofman bij ‘Beau’ aan de beurt ná het gesprek met Peter Pannekoek. Niet om te praten, dat had de presentator al gedaan over het nieuwe seizoen ‘Over Mijn Lijk’, maar bij LuckyTV.

Onheilspellende introductie

Beau van Erven Dorens liet de billen van de aanwezigen al een beetje samenknijpen door de ietwat onheilspellende introductie van het item: ,,Nu de Lucky, meestal doe ik het niet maar ik moet toch iets erover vertellen. Want Lucky wordt gemaakt door Sander van de Pavet die doet het echt magistraal. Die heeft carte blanche bij ons. Bijna carte blanche. Ik zeg het alleen maar, omdat hij gaat over jou”, zei Beau met zijn oog op Hoffman. Peter Pannekoek voerde de spanning een beetje op door te zeggen: ,,Er gaat nu iets hards komen.”

De ruimte in

De LuckyTV van gisteravond persifleerde een interview dat Tim Hoffman eerder deze week gaf aan RTL Boulevard. Daarin somt Hoffman hyperactief zijn komende fictieve televisieseizoen op. Zo gaat hij iets met een hongersnood doen: ,,Alleen, ik ben nog niet helemaal zeker. Omdat, ja, we gaan pas over vijf maanden draaien. Dan moet je maar hopen dat er ergens een hongersnood is.” Ook kondigt de gepersifleerde Hoffman en passant aan de ruimte in te gaan.

,,Voor de hele mensheid”

Hij besluit met de zin: ,,Voor de hele mensheid ben ik, Tim Hoffman.” De echte Tim Hoffman vond het stukje hilarisch en liet dat in de studio duidelijk merken. Ook via zijn Stories gaf Hoffman aan het hilarisch te vinden en kondigde aan de video snel te delen. Voor wie niet kan wachten, de uitzending inclusief het item is terug te kijken via Videoland.

Tags

BEAUBEAU VAN ERVEN DORENSHILARISCHLUCKYTVTIM HOFFMAN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck