‘Ziekte reden van breuk Nicolette en man’

Nicolette
Door: Tanja Brouwer
28-02-2020

Het huwelijk van Nicolette Kluijver en Joost Staudt is definitief voorbij. Vorig jaar werd bekend dat ze in een crisis zaten en die zijn ze niet meer te boven gekomen. Ze waren acht jaar getrouwd en kregen drie kinderen samen, maar de liefde kwam, ondanks dat ze het echt probeerden, niet meer terug.

Samen op wintersport

Onlangs is het stel samen met de kinderen nog op wintersportvakantie geweest en ook vergezelde Joost Nicolette naar het Gouden Televizier-Ring Gala een paar maanden geleden. Ze hielden veel privé, want Nicolette wilde bijna niets vertellen over de moeilijkheden en ook Joost hield zijn lippen stijf op elkaar. Het leek er even op dat ze weer gelukkig samen werden, maar helaas is dat niet meer gelukt.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Vrienden

De presentatrice laat weten dat haar ziekte, ze kreeg in 2016 te horen dat ze longkanker had, niet goed was voor haar huwelijk. ,,De ziekte heeft een grote impact op haar gezinsleven en haar huwelijk gehad”, bracht het management van Nicolette naar buiten toen bekend werd dat het niet goed gaat met Joost en Nicolette. Destijds wilden ze nog voor de liefde vechten, maar nu hebben ze het daar niet over gehad. In een kort statement zei ze onlangs tegen RTL Boulevard: ,,De liefde en het wederzijdse respect zijn er nog steeds en daarom zetten we onze relatie voort als vrienden. Het geluk van onze kinderen blijft onze prioriteit. We willen in alle rust wennen aan onze nieuwe situatie.”

Meer DenD