ZIEN: André Hazes spijt van nieuwe look

Andre Hazes heeft spijt van nieuwe look
Door: Charlotte Wijnen
26-07-2021

André Hazes is voor een compleet nieuwe look gegaan. Op Ibiza heeft hij zijn haren laten invlechten. En hoewel Sarah er dol op was, kreeg André meteen spijt…

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Bijzondere nieuwe look

André en Sarah hebben afgelopen weekend weer het vliegtuig gepakt naar Ibiza. En deze keer worden we niet alleen overspoeld door romantische vakantiekiekjes, maar ook door een bijzondere nieuwe look van André.

Op aanraden van Sarah heeft hij zijn haren laten invlechten op het strand. ,,Heel leuk. Doe een keer”, schrijft hij bij de video in zijn Instagram Stories.

Meteen spijt

Sarah lijkt er dol op te zijn, maar in de avond neemt hij alweer afscheid van zijn vlechtjes. Het is zo strak ingevlochten dat hij de hele avond pijn heeft gehad aan zijn hoofd.

Voorzichtig haalt Sarah de vlechtjes er weer uit, en André heeft ineens een hele bos krullen. En hoewel Sarah daar erg om kon lachen, verwijderde ze het direct weer uit haar Instagram Stories. Wellicht vond André de krullen wat minder mooi…

Favoriete bestemming

Afgelopen april was het stel ook al afgereisd naar het Spaanse eiland. Ze waren nog maar net samen maar hadden het enorm leuk op Ibiza. Sarah is al vaker op Ibiza geweest met haar ouders, het is één van haar favoriete vakantiebestemmingen.

,,Als kind kwam ik hier al met mijn ouders. Maar het is helemaal leuk om hier nu met André te zijn. Dan kan ik hem mijn favoriete plekken op het eiland laten zien”, vertelde Sarah destijds aan weekblad Privé.

Meer DenD