Zien! Appartement A’dam voor €2.4 miljoen te koop (zonder balkon of tuin)

Door: Tanja Brouwer
29-05-2020

Wie in Amsterdam wil wonen, zal diep in de buidel moeten tasten. Sommige woningen zijn voor de meeste mensen onbetaalbaar, en dat hoeft niet eens een herenhuis te zijn. Sinds kort staat er een appartement te koop van 129 vierkante meter, zonder balkon, voor maar liefst 2.3 miljoen euro! 

Tekst gaat verder onder advertentie
   

‘Comfortabele living’

Het appartement zit aan de Dam en volgens de advertentie op Funda hebben de toekomstige bewoners een ‘ vorstelijk uitzicht op het Koninklijk Paleis en het Nationaal Monument’. Naast dat uitzicht krijgt de koper(s) een entree met een garderobe en gastentoilet. De verkopende makelaar heeft het over een ‘riante en uiterst comfortabele living, luxe keuken en drie design badkamers.” Daarnaast zijn er nu drie slaapkamers annex suites en nog een bijkeuken. Veel ruimte dus, zeker voor een Amsterdams appartement!

,,Dit is een woonlocatie voor the happy few”, staat er op Funda. En daar hebben ze geen ongelijk in. In het complex kan de nieuwe bewoner zomaar eens wereldberoemde sterren tegenkomen. Zo zou Justin Bieber een paar jaar geleden drie appartementen hebben gekocht in het gebouw voor een totaalprijs van 24 miljoen euro.

Meer DenD