ZIEN: baby Rihanna houdt zijn moeder van work-out af

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Nikola van Krieken

Het paar maanden oude kindje van Rihanna houdt zijn moeder van haar work-out af, dat deelt de zangeres in een uber-schattig filmpje op haar Instagram.

Op de video is te zien hoe Rihanna’s tweede kindje tegen haar borst aan slaat, terwijl de zangeres probeert te sporten. De baby, van wie de naam nog steeds onbekend is, ligt bij Rihanna in haar armen en kijkt ondertussen naar een tv-programma. “Kijk eens wie niet wil dat zijn mama gaat sporten?”, schrijft de artieste onder de video. In de video hoor je de zangeres “please?” vragen aan haar kind, maar het lijkt hem niet zoveel te schelen dat zijn moeder wil sporten.

Gezin

Rihanna heeft twee kinderen met rapper A$AP Rocky. Hun eerste kindje is ondertussen tien maanden oud. De aankondiging van de tweede zwangerschap is op zijn minst spectaculair te noemen: tijdens haar optreden op de Super Bowl Halftime Show in februari liet zij haar grote zwangere buik zien. De geruchten over haar zwangerschap circuleerde gelijk op Twitter. Na de show bevestigde het stel inderdaad in verwachting te zijn. 

Tags

BABYRIHANNA

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck