ZIEN: Beleeft Yolanthe intiem moment met Jasmina?

Door: Charlotte Wijnen
16-10-2021

Nadat Jasmina een tijdje in Istanboel verbleef, is ze afgelopen week speciaal terug naar Nederland gekomen voor de filmpremière van Yolanthe. De twee zijn eindelijk weer herenigd en besluiten dan ook veel tijd met elkaar door te brengen.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Yolanthe had afgelopen week een belangrijke avond. De film Liefde Zonder Grenzen ging in première, waar zij een grote rol in speelt. Haar liefje Jasmina kon hierbij natuurlijk niet ontbreken. ,,Ik ben net op tijd voor de filmpremière van mijn liefde Yolanthe”, schreef Jasmina in haar Instagram Stories.

Met Xess Xava op pad

Maar het lijkt erop dat Jasmina wat langer in Nederland blijft om meer tijd met Yolanthe door te brengen. Ook zoontje Xess Xava had ze een tijd niet gezien. Het stel besloot dan ook om samen met Xess er even uit te gaan. Met zijn drieën gaan ze op pad met de scooter.

En hoewel Yolanthe nog altijd zwijgt over de relatie, deelt Jasmina het meteen wanneer ze samen met haar liefde is. Op de beelden in haar Instagram Stories is te zien dat ze héél dicht tegen Yolanthe aan zit op de scooter. Beleven de twee een intiem moment?

Meer DenD