ZIEN: Claus-Casimir verliefd op Italiaanse klasgenote

Door: Charlotte Wijnen
19-10-2022

Claus-Casimir, de zoon van prins Constantijn en prinses Laurentien, studeert sinds afgelopen zomer in Parijs. In deze romantische stad heeft hij de liefde gevonden: hij is als een blok gevallen voor zijn Italiaanse klasgenote!

Claus-Casimir is in augustus begonnen aan zijn Business-opleiding in Parijs, meldt weekblad Privé. Daar zou de kleinzoon van Beatrix het enorm naar zijn zin hebben: hij heeft er zelfs de liefde gevonden.

Ontmoet in Parijs

In september en oktober deelde Claus-Casimir al foto’s met de dame, die Giorgia De Micheli heet, op Instagram. Op de laatste foto, waar ze samen bij het Ritz Hotel in Parijs waren, staan ze dicht tegen elkaar aan. De foto straalt liefde uit en insiders melden aan Privé dat Giorgia inderdaad de vriendin is van Claus-Casimir.

Giorgia komt uit Milaan en de twee zouden elkaar ontmoet hebben op de Parijse Business-opleiding waar ze beiden op de campus wonen. Hoewel ze Italiaans is, zouden ze geen moeite hebben met communiceren. Giorgia spreekt net als Claus-Casimir vloeiend Engels en Frans.

Studeren in het buitenland

Giorgia, die ook af en toe als model werkt, heeft het grootste deel van haar opleiding gevolgd in Milaan. In 2017 en 2018 onderbrak ze de opleiding om aan het Barnard College in New York Politiek en Mensenrechten te studeren. In de zomermaanden bleef ze in Amerika om aan de Universiteit van Georgetown cursussen te volgen. Daarna vertrok ze naar Los Angeles om te studeren aan de Universiteit van Californië, meldt Privé.

Ook Claus heeft al eerder in het buitenland gestudeerd. Hij studeerde aan de Schotse kostschool Gordonstoun af met de hoogst haalbare cijfers in het Britse schoolsysteem. Qua ambities zijn Giorgia en Claus dus zeker een goede match!

Meer DenD