Zien! Danny ontroert kijkers DWDD met nieuw nummer

Danny Vera
Door: DitjesenDatjes
26-03-2020

Danny Vera wist al menig Nederlander te raken met zijn nummer Rollar Coaster, dat zelfs hoger dan alle andere Nederlandse hits in de top 2000 eindigde. Nu heeft de Zeeuw een nieuw nummer geschreven dat weer net zoveel Nederlanders tot ontroering brengt.

´Ik verveelde me´

In De Wereld Draait Door speelde Danny voor het eerst zijn nieuwe nummer genaamd ‘Hold on to let go’. ,,Ik schreef het een tijdje terug”, vertelt Danny aan Matthijs voordat hij het nummer speelde. ,,Ik had thuis een studiootje gemaakt omdat ik me verveelde.” Het leek Danny, die dit voorjaar een uitverkochte theaterreeks had, leuk voor alle mensen die nu niet konden komen wegens de corona-uitbraak om toch een nummer van hem te horen. ,,Toen speelde ik dit nieuwe liedje en dacht ik: nou, dat zet ik online. Ik vond het een hoopvolle tekst. Dat past nu wel.”

Via Twitter lieten kijkers weten het nummer prachtig te vinden en sommigen pinkten een traantje weg.

Podium van gedeelde smart

Afgelopen week trad er iedere dag een andere artiest op op het ‘podium van gedeelde smart’. Zoals dus Danny Vera, maar ook Pieter Derks. Al die artiesten hadden iets moois in het vooruitzicht dit voorjaar, dat door het coronavirus niet doorgaat.

 

 

Meer DenD