ZIEN: De Oranje-familie als Pixar-figuren

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Eva Steins

De acties van de koninklijke familie in 2020 leken soms wel op dat van uit een stripverhaal. Hoe zouden de leden van de Oranjefamilie het doen als figuren van de beroemde Pixar-serie?

Het vertrouwen in het koningshuis daalde flink na het beruchte ‘Griekenland-incident’. De koning en koningin besloten met hun kroost de herfstvakantie door te brengen in Griekenland, terwijl heel Nederland in de greep was van het verwoestende coronavirus.

De kritiek stroomde met ladingen binnen en al gauw keerde het vliegtuig met de Oranjes om. De prinsessen bleven echter langer.

Excuses

Willem-Alexander bood zijn excuses aan aan de rest van het land. In een videoboodschap zei hij de inmiddels beroemde woorden:

,,Met spijt in het hart richt ik mij tot U. Onze reis naar Griekenland heeft bij heel veel Nederlanders hevige reacties opgeroepen. Het doet pijn Uw vertrouwen in ons beschaamd te hebben”, aldus de koning.

Met Maxima aan zijn zijde sloot hij het bericht kwetsbaar af. ,,We zijn betrokken. Maar niet onfeilbaar. ”

Pixar

Hoog tijd voor wat vrolijkheid rondom de koninklijke familie na dit zware incident. Hoe zouden zij het doen als hoofdfiguren in een Pixar-film? Kijk en oordeel zelf:

Koning Willem-Alexander
Koningin Máxima
Prinses Beatrix

Prinsesjes

Ook heeft DenD de prinsessen omgetoverd tot Pixar-figuren:

Kroonprinses Amalia
Prinses Alexia
Jongste prinses Ariane

En niet te vergeten misschien wel de meest besproken royal van 2020: Gravinfluencer Eloise verdient ook een rol in de koninklijke tekenfilm.

Gravin Eloise

Van jezelf ook een stripfiguur maken? Dat kan via deze website.

Tags

KONINKLIJKE FAMILIEORANJE BOVENORANJESWILLEM

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie