ZIEN: De vakantiechalet van de Oranjes in Argentinië

Vakantiechalet Oranjes in Argentinië
Door: Charlotte Wijnen
17-06-2022

Tijdens vakanties bezoekt het koninklijk gezin graag Argentinië, het geboorteland van Máxima. Daar verblijven ze vaak in een prachtig vakantiechalet in de Argentijnse provincie Neuquén. En zó mooi ziet het optrekje eruit…

Argentinië zit onze koningin in haar bloed. Ze werd er geboren, ging er van de kleuterschool naar de universiteit, woonde er tot haar 25e en heeft er natuurlijk nog steeds familie wonen.

24 uur per dag bewaakt

Wanneer koning Willem-Alexander en koningin Máxima naar Argentinië reizen, verblijven ze in een chalet op een prachtige locatie. Het ligt op ongeveer 10 kilometer van het centrum van La Angostura en beschikt over meer dan 75 hectare. Het optrekje betreft een vakantiehuis en is niet in het bezit van Máxima en Willem-Alexander, zo melden Argentijnse media.

Het gebied wordt omgeven door bossen en bergen en wordt 24 uur per dag bewaakt, zodat het koninklijk gezin altijd verzekerd is van hun privacy. Het chalet ligt bij het Nahuel Huapi-meer en beschikt over een aanlegsteiger.

Daarbij zal de familie zich niet snel vervelen, want naast het prachtige meer, bevindt zich dichtbij het skigebied Cerro Bayo. En als er iets is waar de koninklijke familie dol op is, is het skiën.

Meer DenD