ZIEN: Dre en Sarah pakken uit

Party Andre Hazes Sarah van Soelen
Door: Eva Steins
01-04-2021

Dre Hazes en Sarah van Soelen laten er geen gras meer over groeien. Nadat zij meerdere keren samen verliefd op de foto werden gezet, verschijnen zij ook steeds vaker op elkaars Instagram. Zo ook gisteren, als duidelijk wordt dat de tortelduifjes samen een héle gezellige dag beleven…

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Dre beëindigde onlangs zijn verloving met Monique nadat ‘het niet meer ging’. In een gesprek met Patty Brard onthulde Dre dat zijn toenemende alcoholgebruik hier ook een rol in speelde. De bom barstte op Bonaire tussen hem en Monique nadat Dre een paar biertjes wegtikte, iets wat Monique moeilijk kon verdragen. Na een knallende ruzie besloot de zanger zijn eigen weg te gaan.

‘De duurste’

Deze weg leidde direct naar Sarah van Soelen, die deel uitmaakt van een bevriende familie die Dre opving na de breuk met Monique. Volgens Dre was er nog niets romantisch aan de hand tussen hem en Sarah. Inmiddels zijn de twee al hand in hand samen gespot én lekte er een vrij intieme foto van het stel uit, die onmiskenbaar wijst op een romantische klik tussen de twee.

Dre en Sarah spenderen veel tijd met elkaar, en iedereen op Instagram mag zijn hoe gezellig zij het samen hebben. Zo filmt Sarah de zanger terwijl hij voor een bomvolle wijnkoelkast staat. ,,Pakken wat je wil”, roept Sarah terwijl ze Dre filmt. ,,Ja, de duurste!” reageert Dre hierop, terwijl hij met een brede grijns in de camera kijkt.

Duidelijk is dat Dre en Sarah het erg gezellig hebben met elkaar. Iets waarvan iedereen op Instagram mag meegenieten…

Meer DenD