ZIEN: Ex Sonja Bakker laat enorme tatoeage zetten

Barry wordt helemaal wild en laat tatoeage zetten
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Barry van Suijdam, de ex van Sonja Bakker, heeft een enorme tatoeage laten zetten. Dat is te zien op een foto die zijn dochter Isabella op Instagram deelt.

,,Ibiza weekend, op zijn finest”, schrijft Isabella van Suijdam op Instagram bij een serie foto’s van afgelopen weekend. Op een van de foto’s staat haar vader Barry, de ex van Sonja Bakker. Op de foto is te zien dat hij een nieuwe tatoeage op zijn borst en schouder heeft staan.

Tatoeage

Wellicht hebben vader en dochter samen een tatoeage gezet, want Isabella deelt ook een foto waarop te zien is dat ze zelf ook een tatoeage heeft laten zetten. ,,Nieuwe tattoo”, schrijft ze erbij.

Tekst gaat verder onder de foto.

Sonja Bakker

Sonja en Barry zijn al een tijd uit elkaar zijn. Een Nederlandse buurman, die goed bevriend is met Sonja, vertelde vorig jaar aan weekblad Privé dat hij met Sonja te doen heeft. ,,Sonja zelf praat er eigenlijk niet veel over, maar hier op het eiland weten veel mensen in de buurt dat haar relatie met Barry voorbij is”, zei de buurman. ,,Al lange tijd rommelde het, maar nu lijkt het definitief.”

Tags

BARRY VAN SUIJDAMSONJA BAKKER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck