ZIEN: Gordon showt transformatie

Gordon showt transformatie
Door: Charlotte Wijnen
23-05-2022

Gordon heeft foto’s gedeeld van een indrukwekkende transformatie. De afgelopen tijd heeft hij keihard aan zichzelf gewerkt en inmiddels begint het vruchten af te werpen. ,,Ik dacht echt dat het niet meer zou kunnen.”

Met behulp van een personal trainer is Gordon enorm veel afgevallen. Hoewel hij nog niet zijn einddoel heeft bereikt, is hij al enorm trots op zichzelf.

‘Mezelf te kort gedaan’

Op Instagram deelt hij twee foto’s, een voor- en een na foto. ,,Lieve mensen, ik dacht echt dat het niet meer zou kunnen. Ik ben er nog lang niet, maar ik moet en zal deze strijd weer gaan winnen!”, schrijft Gordon.

,,Samen met mijn trainer ben ik wederom van ver gekomen. Uitgezakt, moe, obese, maar vooral gedemotiveerd door allerlei factoren. Ik heb mezelf enorm tekort gedaan en heb hier in Dubai dan eindelijk mijn rust en draai gevonden.”

Indrukwekkend verschil

De foto’s tonen een indrukwekkend verschil. Hiermee wil Gordon mensen die ook kampen met overtollige kilo’s, een hart onder de riem steken. ,,Het is nooit te laat en dat wil ik graag doorgeven aan iedereen die net als ik het toch echt niet meer zagen zitten om het roer om te gooien. Nu de balans houden en vasthouden!”

Ook volgers zijn enorm trots op Gordon, die vaker heeft geprobeerd om af te vallen. ,,Goed bezig Gordon! Je motiveert mij enorm om door te gaan! Dank daarvoor!”, luidt één van de reacties.

Meer DenD