ZIEN: Gordon’s nieuwe haarcoupe

Gordon heeft een nieuwe coupe
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Nikola van Krieken

Gordon, de BN’er die al meerdere keren een social-media-stop heeft aangekondigd en verhuisd is naar Dubai, laat via nota bene Instagram weten dat hij een haartransplantatie heeft ondergaan.

Haartransplantatie

Om de haverklap plaatst Gordon op Instagram dat hij helemaal klaar is met sociale media. Regelmatig haalt hij zijn eigen Instagram pagina offline, maar na een tijdje komt hij altijd weer terug. Nu heeft hij weer een belangrijke mededeling aan de buitenwereld: hij heeft haarimplantaten.

“Happy new hair”

Op zijn Instagram plaatst hij drie selfies waar zijn (nu nog) bebloede, kale hoofd goed te zien is. Als laatste slide plaatst hij een oude albumcover waarop Gordon in zijn jonge jaren met een grote bos krullen staat.

“Happy new hair! Gelukkig nieuw haar allemaal! Bijna het einde van dit klote jaar en aangezien ik al een nieuwe body heb van min 23 kilo dacht ik laat ik m’n haar dan ook maar een beurt geven zodat we fris en fruitig een nieuw begin kunnen maken van dit 55ste levensjaar. Ik begin met een wereldreis en dan zien we wel weer verder. Ik hoop dat dit jaar de mensen weer wat aardiger en liever kunnen worden naar elkaar toe. Gun elkaar het beste en probeer een zo goed mogelijk mens te zijn. Verbind ipv verbreek en hou vast aan eigen waardes en laat iedereen in zijn of haar waarde dan komen we een heel eind. As 3 Januari begint een nieuw seizoen van Down the road op SBS6 om 20.30! Met heel mijn hart en ziel gemaakt samen met een geweldig team en waanzinnige mooie lieve nieuwe mensen! Gelukkig en gezond liefdevol en vol met licht een spetterend 2023 voor iedereen! X G”, schrijft hij onder zijn Instagram post die hieronder te zien is. 

Tags

DUBAIGORDONHAARIMPLANTATENHAARTRANSPLANTATIE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck