ZIEN: Heleen van Royen lijkt na metamorfose sprekend op Adele

Door: Charlotte Wijnen
11-10-2021

Heleen van Royen vond de cover van de Britse en Amerikaanse Vogue zó mooi, dat ze dezelfde metamorfose onderging als Adele. Heleen deelt de prachtige kiekjes op Instagram en wat lijken de twee veel op elkaar!

‘Het lijkt echt!’

Adele staat na de covershoot voor de Britse en Amerikaanse Vogue weer volop in de schijnwerpers. De prachtige foto’s van de wereldster hebben op velen indruk gemaakt, zo ook op Heleen van Royen.

,,Vlak voordat ik een grote shoot had voor Beau Monde zag ik de nu al iconische Vogue cover met Adele”, schrijft Heleen op Instagram. ,,Dus ik zei tegen het team: dit lijkt me wel wat. Kunnen jullie dat? En dat konden ze! Hoe vind je het resultaat?”

Veel volgers reageren vol lof op de shoot van Heleen. ,,Zo te gek geworden!”, reageert een volger. En een ander: ,,Geweldige foto! Ik zie de verschillen niet.”

Meer DenD