Zien! Het gezin McGuire (van Lizzie) 15 jaar later!

Door: DitjesenDatjes
30-10-2019

Van 2001 tot 2004 werd Lizzie McGuire uitgezonden. De serie was bij Amerikaanse maar ook Europese tieners ontzettend populair en duizenden vinden het dan ook fantastisch dat er nu een nieuwe serie komt over Lizzy met wederom Hilary Duff in de hoofdrol!

Gezin

De eerste opnames van de serie, waarin Lizzie dertig jaar oud is, zijn nu aan de gang. Niet alleen Hilary Duff is weer van de partij. De actrice heeft onlangs een foto gedeeld op haar Instagram waar haar serie-gezin op staat. Fans zijn razend enthousiast, want het zijn precies dezelfde acteurs als vijftien jaar geleden! Meer dan een miljoen mensen hebben aangegeven de foto leuk te vinden en ook zijn er nog eens duizenden reacties.

Net zoals in de originele serie speelt Jake Thomas het irritante broertje van Lizzie. Hallie Todd en Robert Carradine zijn net zoals destijds de ouders van Lizzie. Het lijkt erop dat de beste vrienden van Lizzie, Gordo en Miranda, niet terugkeren. Adam Lamberg, de acteur die Gordo speelde, is geen acteur meer. Hij is ontwikkelingsmedewerker bij het Irish Arts Center in New York. Lalaine Vergara-Paras, bekend als Miranda, heeft na de serie nog een paar kleine bijrolletjes gehad. Ook zat ze tien jaar in de band Vanity Theft, maar die bestaat inmiddels niet meer. Inmiddels zit ze in de mode.

 

 

Meer DenD