ZIEN: Kate en William geroerd door kerstconcert

William en Kate geroerd door kerstconcert
Door: Charlotte Wijnen
23-12-2021

Tijdens het jaarlijkse kerstconcert ‘Together at Christmas’ van prins William en Kate Middleton zingt Ellie Goulding een kerstnummer. Kennelijk grijpt het nummer beiden aan, want op beelden die zijn verschenen is het koppel duidelijk geroerd door het optreden.

Geroerd door optreden

Hoewel het kerstconcert al eerder is opgenomen, verscheen het pas in de week voor kerst op de televisie. Het concert werd opgenomen in Westminster Abbey en werd georganiseerd door Kate. Naast William en Kate zouden ook de kinderen van het koppel, George, Charlotte en Louis, een rol spelen bij het optreden.

Op beelden die zijn verschenen op Twitter zingt Ellie Goulding het kerstnummer ‘Have Yourself a Merry Little Christmas’. Op het einde van het nummer worden Kate en William in beeld gebracht. Op het zelfde moment kijken ze naar elkaar en volgt er een kleine glimlach.

Kerst met de Queen

Dat het koppel geroerd is door het kerstoptreden, zou ermee te maken kunnen hebben dat ook de Britse royals kerst anders vieren dan normaal. Al sinds 1988 vieren zij samen met de Queen kerst op Sandringham. Maar dit jaar gaat er, net zoals vorig jaar, een streep door die plannen.

Deze week maakte Buckingham Palace bekend dat de Queen dit jaar zal verblijven in Windsor Castle. Hoewel er eerder werd gedacht dat de Queen zonder familie kerst zou vieren, komt het gezin van William en Kate gelukkig wel langs. Harry en Meghan zullen vermoedelijk geen kerst in Engeland vieren, maar gelukkig blijft de rest van de royals wel close met elkaar.

Meer DenD