ZIEN: Max Verstappen met gezin op skitrip in Japan

Max op de latten
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Het Formule 1-seizoen gaat dit weekend verder met de Grand Prix van Japan op het circuit van Suzuka. Max Verstappen is voorafgaand aan de race op skitrip gegaan met Kelly Piquet en haar dochter Penelope.

Kelly Piquet deelt een aantal beelden vanuit Niseko, een skigebied in Japan. Penelope, de dochter van Kelly, is ook meegereisd naar Japan. Met haar Instagram-volgers deelt Kelly een zoet kiekje van Max en Penelope.

Geen vaderfiguur

Hoewel Max veel tijd doorbrengt met Penelope, voelt hij zich geen vaderfiguur. ,,Ik ben niet de vader, dat is niet het doel. Het is altijd erg belangrijk dat ze een goede relatie heeft met haar eigen vader, en die heeft ze”, zei hij onlangs tegen tijdschrift Time.

En dat terwijl het erop lijkt dat Max meer tijd doorbrengt met Penelope dan haar vader. Dat heeft ermee te maken dat Penelope vaker bij Kelly is dan bij Daniil. ,,Ik zie haar elke dag als ik thuis ben. We kunnen het heel goed met elkaar vinden”, aldus Max.

Revanche

Max had de eerste twee races van dit Formule 1-seizoen gewonnen, maar viel in Australië uit vanwege een probleem met zijn rechterachterrem. In Japan hoopt hij dit weekend op revanche. De race staat zondag om 7.00 uur Nederlandse tijd op het programma.

Tags

KELLY PIQUETMAX VERSTAPPEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck