ZIEN: Monique aan het flirten met deze BN’er

Monique Westenberg
Door: Charlotte Wijnen
26-05-2021

Nadat André Hazes haar verliet, lijkt Monique nu wel over de zanger heen te zijn. Ze is zelfs al aan het flirten met een andere BN’er…

Al heeft Monique Westenberg in de eerste maanden na de veelbesproken liefdesbreuk veel verdriet gehad, het lijkt er nu toch op dat ze inmiddels verder probeert te gaan. Ze lijkt de afgelopen tijd met een andere man aan het flirten geweest.

‘Goede match’

Die man is niemand minder dan Freek Vonk. Al eerder plaatste Monique een foto op haar Instagram van zoontje André waarin ze Freek noemt. En vorige week was het wéér raak: ‘Freek Vonk in de dop’, schreef ze bij de foto van haar zoontje. Freek reageerde op het bericht met hartjes-ogen emoticons, én deelde zelfs de foto. Op zijn reactie reageerden volgers van Monique dat de twee een goede match zijn.

En daar blijft het niet bij. De laatste weken hebben de twee veelvuldig contact met elkaar via sociale media, wat volgers niet onopgemerkt blijft. De lieve reacties die Freek Vonk op Monique haar foto’s plaatst, worden massaal geliked.

Enthousiast

Een goede match is het stel zeker: de twee hebben veel gemeen. Hun grote passie voor dieren, reizen en kinderen delen Freek en Monique al, én ze wonen ook nog eens dichtbij elkaar.

Eerder had Freek contact met Bridget Maasland toen zij vrijgezel was, meldt weekblad Weekend. Ook zij zat thuis met een zoon die grote fan is van de tv-bioloog, waardoor de twee in contact kwamen. Maar uiteindelijk werd het niets romantisch.

Of het online-flirtgedrag tussen Monique en Freek wél gaat leiden tot meer, zouden we moeten afwachten. Haar volgers op Instagram zijn er in ieder geval al erg enthousiast over.

Meer DenD