ZIEN: Nieuwe foto vriend Amalia opgedoken

Nieuwe foto opgedoken van vriend Amalia
Door: Charlotte Wijnen
04-04-2022

Er is een foto opgedoken van Isebrand Kaldewei, de vriend van Amalia. De foto dateert uit 2019, toen hij in Amerika studeerde aan de Stony Brook School. De foto, waar hij naast vier andere studenten poseert, is op school gemaakt.

Isebrand studeerde van augustus 2018 tot juli 2019 op de Stony Brook School in New York. Op de school zitten studenten van over de hele wereld. Isebrand, die zelf uit Münster komt, leerde dus een hoop internationale studenten kennen.

Internationale vrienden

Op de foto staat Isebrand naast vier andere studenten: Simona, Mercedes, Jonas en Carl. Alle vier zijn ze op de school gekomen via het uitwisselingsprogramma ASSIST. Waar ze vandaan komen is niet bekend, maar er hangen wel verschillende vlaggen op de achtergrond. Een Canadese en een Engelse vlag, en natuurlijk een Duitse vlag voor Isebrand.

In Amerika deed Isebrand vaak mee met naschoolse activiteiten. Zo zat hij in het zwemteam en in het tennisteam. Hij zal dan ook ongetwijfeld wat internationale vrienden aan die tijd hebben overgehouden.

Nu in Nederland

Momenteel studeert hij Business Innovation aan de Universiteit van Tilburg. Ook daar geniet hij van het studentenleven. Hij zou Amalia ontmoet hebben op een feestje en sindsdien is het stel onafscheidelijk.

Isebrand (links) en vier andere studenten.

Meer DenD