ZIEN: Oude vakantievilla Willem-Alexander omgetoverd tot luxe resort

Oude vakantievilla Willem-Alexander
Door: Charlotte Wijnen
22-10-2021

Koning Willem-Alexander en koningin Máxima namen bijna tien jaar geleden afscheid van hun vakantiehuis in Mozambique. En zó ziet het er nu uit…

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Het zou hun droomvilla worden, maar in 2012 nam het koningspaar toch afscheid van de Mozambikaanse villa. De verkoop gebeurde onder druk van de Tweede Kamer, die bezorgd was over de toenemende kosten van de beveiliging in de villa en de zakenpartners van de koning.

4.424 euro per nacht

Nu, bijna tien jaar later, blijkt de vakantievilla omgetoverd te zijn tot een luxe vakantieresort. Sinds mei dit jaar heet het resort ‘The Monarch’. Daarvoor heette het ‘Villa Ukuthala’, zo meldt RTL Boulevard.

Het resort ligt aan de privékust van Machangulo en biedt een prachtig uitzicht over de Indische Oceaan. Het is opgedeeld in een hoofdgebouw en drie luxe suites met allemaal een privé balkon.

Maar voor wie in het luxe optrekje wil verblijven, moet wel diep in de buidel tasten. Er is in totaal plek voor twaalf personen en mocht je het gehele resort willen huren, dan betaal je 4.424 euro per nacht.

Je bekijkt het resort hier

Meer DenD